De 18e landlopersjogging gaat door op vrijdag 28 augustus 2020.

De Landlopersjogging gaat haar 18e editie beleven dit jaar. Al gedurende 17 jaren ontwikkelt de jogging van Wortel zich tot een sportmanifestatie van formaat die erbij hoort in de regio en de joggingcriteria. Een groeiend aantal deelnemers en zeker een toename van de jeugdige lopers(sters) op de korte afstanden van 500 en 1000 meter is hiervan voor ons het bewijs.

 

Alle jaren van haar bestaan heeft de Landlopersjogging zich ingezet om enerzijds een sportieve en feestelijke bijdrage te leveren in Wortel, maar daarnaast altijd met het doel om een plaatselijk werkend goed doel te ondersteunen.

 

Om dit goed doel te steunen wordt u nu al opgeroepen te starten met de opbouw van uw conditie en ook uw huisgenoten te activeren zodat de Landlopersjogging op 28 augustus wederom een sportieve happening wordt.

 

Inschrijven kan ter plaatse tot 15 minuten voor aanvang van de start.

 

De start van de kinderjogging 500 of 1000m (tot 12 jaar) is om 18u40 aan de parochiezaal in Wortel. Alle kinderen krijgen een verrassingsprijs.


De start voor de afstanden over 3 kilometer, 6 kilometer, 9 kilometer en 10 Engelse mijlen is om 19u00.


Het parcours voor de kinderloop en de 3 kilometer gaat over een stratenparcours in het dorp. De andere afstanden lopen grotendeels door de prachtige bossen van Wortel-kolonie. Er zijn 2 verversingsposten voorzien, voor en na het bos.


De douches voor de heren en dames zijn voorzien in de accommodatie bij de voetbalvelden van KVNA Wortel, ca. 200 meter achter de Parochiezaal ’t Trefpunt.


Inschrijven kan vanaf 17u00 in de parochiezaal, Poeleinde 2 te Wortel. Het inschrijfgeld voor de kinderen bedraagt € 1,-. Alle anderen betalen € 6,- en KWB-leden betalen € 4,- bij vertoon van hun lidkaart.

 

U kan een inschrijvings formulier downloaden, afdrukken en ingevuld afgeven aan de inschrijvings tafel.

   "download inschrijvingsformulier docx formaat"

   "download inschrijvingsformulier pdf formaat"

 

Met ondersteuning van Lotto.


Er is een stempeltafel voor de deelnemers aan de criteriums.
Prijzen zijn er voor steeds de eerste drie mannen en vrouwen per afstand, m.u.v. de kinderloop.
 

Meer informatie kan u verkrijgen bij :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.